Continguts Extres

En aquesta secció us anirem proposant activitats i compartint material perquè pogueu anar fent el compte enrere del Festival i anar-vos preparant pels concerts. Estigueu atents també a les XXSS del Us Estrimem Fest!

Primera Proposta

Descarrega't el sofà, menjador i sabatilles del cartell per poder personalitzar-lo i colorejar-lo al teu gust! Comparteix la teva obra d'art a les xxss amb el #usestrimemfest

Segona Proposta

Feliç Aniversari!

Si has nascut en un 6,7 o 13,14 de juny i vols celebrar l'aniversari amb nosaltres només has d'omplir aquest formulari i et felicitarem en directe moments abans del concert.

-FORA DE TERMINI-

Tercera Proposta

Berenars Saludables amb l’Ada Parellada i altres continguts

 

Els concerts començaran a les 18.00h de forma puntual, però la connexió en directe amb el festival ja s’haurà iniciat a les 17.30h. En aquesta prèvia a l’inici del concert us donarem la benvinguda al festival, us ensenyarem les entranyes del festival i de l’auditori de Girona i comptarem cada dia amb una recepta de “Berenar Saludable” que ens ha preparat la cuinera Ada Parellada.

Quarta Proposta

Esteu preparats pel concert d'El Pot Petit?

 

Aquest no és un concert qualsevol, és un concert en Streaming! Un concert per veure, cantar i ballar sense parar des de casa. I per acompanyar-nos en aquesta aventura amb el Pot Petit us faran falta algunes cosetes:


1. Per anar escalfant motors per estar a punt per al concert, a les nostres xarxes trobareu una coreografia exclusiva, es tracta del #jardíchallenge. Segur que la necessitarem per ballar el nostre jardí! I a més a més tindreu l'oportunitat d'aprendre la cançó del jardí amb la llengua de signes catalana.

2. Molts de vosaltres ens heu demanat que fem la cançó dels pirates, i uns pirates sense un mocador el cap no serien com els pirates rodamons. Així que ja podeu buscar el vostre millor mocador pel cap, plegar-lo en forma de triangle i fer-li un nus al costat, o si ho preferiu, podeu agafar l'espasa, posar-vos un aro a l'orella, enfilar-vos al vaixell pirata...!

3. I com que un concert d'El Pot Petit no és un concert sense confeti us animem a construir el vostre propi canó de confeti casolà. Trobareu les instruccions a les nostres xarxes.


Ja ho teniu tot a punt? Doncs ens trobem el dissabte 6 de juny a casa vostra!

3. Hi haurà un moment del concert que us llençarem un petit repte – concurs! Haureu de seguir ràpidament les instruccions per superar la prova doncs el primer que ho aconsegueixi tindrà premi!

Això és tot de moment.

Aneu-vos preparant per diumenge i no us poseu nerviosos, que nosaltres ja ho estem prou!

Cinquena Proposta

Preparem el concert de Reggae Per Xics

 

Des de The Penguins – Reggae Per Xics estem ultimant tots els preparatius per aconseguir un concert interactiu en el que pugueu participar des de casa, i fins i tot, en alguns moments, escollir què és el que passa a dalt de l'escenari. Podeu trobar totes les instruccions al nostre canal d'instagram @reggaeperxics on hem creat un "Stories Destacades" per recopilar totes les recomanacions.

 

Us en fem un breu repàs:


1. Al llarg del concert us avisarem per la pantalla de l'inici d'una enquesta. Disposareu d'un temps concret per respondre a l'enquesta a través de les stories del nostre canal d'Instagram @reggaeperxics. Amb aquestes consultes podreu escollir quina és la següent cançó que farem o fins i tot quin instrument farà el solo!


2. Hi ha algunes cançons de Reggae Per Xics que porten incorporades un vestuari imprescindible. Així que us proposem que tingueu aquests elements a mà i estigueu ben atents per quan arribi el moment d'utilitzar-los durant el concert: un casc de ciclista, un barret de napoleó, un coixí, una motxilla d'excursió, un barret o gorra i una cantimplora!

Sisena Proposta

PROPOSTES PEL CONCERT "MOU EL COS" DE DÀMARIS GELABERT

Aquest és un concert per ballar i moure el cos des del primer moment i volem sentir-vos a prop ballant i cantant amb nosaltres. És per això que hem pensat en algunes idees perquè diumenge pugueu gaudir del concert al màxim!


Per abans de divendres:

1 - Una de les nostres cançons parla d'un personatge que recollia diners a canvi d'un ball. Sabeu qui és? SÍ! Charles Chaplin. Us proposem que us disfresseu amb elements típics d'aquest personatge i envieu un video imitant els seus moviments a clara@totsona.com. Quan cantem la seva cançó posarem els vostres vídeos i us podreu veure!

Us en fem un breu repàs:

Per anar preparant aquesta setmana i fer-ho el dia del concert:

2 - Coreografies: Pràcticament totes les cançons d'aquest concert tenen moviments coreografiats i vosaltres ja coneixeu alguns dels que fem com: Tot Sona!, Dansa, l'Abecedari, L'hora de fer música... Però aquesta setmana trobareu, tant a Instagram com a Facebook, propostes de coreografies d’altres cançons que farem com: "Comença l'estiu", "Fruites i verdures" i "Anem a la piscina". Nosaltres ja les estem assajant, us hi apunteu?


3 - En aquest concert també mourem el cos anant a la piscina! Tingues preparat alguns elements que feu servir per anar a la piscina: ulleres de piscina, bombolleta, tovallola, ulleres de sol...

4 - Per descomptat, la nostra cançó de les vocals no hi faltarà, així que si voleu construir durant aquesta setmana unes vocals ben boniques per acompanyar la cançó, serà genial. Envieu fotos de les vostres vocals per les xxss.


Durant el concert:
Estigueu atents, farem algunes preguntes per Instagram perquè decidiu algunes de les coses que passaran ...


Uff! Quines ganes i quina d'emoció!


Fins diumenge Estrimats!

UEF_WEB_POTfooter.png
UEF_WEB_RPXfooter.png
UEF_WEB_XIULAfooter.png
UEF_WEB_DAMARISfooter.png
ticketconcerts-logo-rojo.png
UEF_WEB_GIRONAfooter.png
UEF_WEB_AUDITORIfooter.png
  • Negro del icono de Instagram
  • Negro Facebook Icono
  • Negro Twitter Icono