FAQS

Quan s’emetran els concerts? Podré veure’ls més tard?

Els concerts s’emetran en directe des de l’Auditori de Girona a les 18h.

També estaran disponibles online durant les següents 24h, des de passada 1h un cop hagi acabat el concert fins 1h abans del concert del dia següent. (de forma continuada en els següents horaris: 20h - 21:30h - 23h - 00:30h - 2h - 3:30h - 5h - 6:30h - 8h - 9:30h - 11h - 12:30h - 14h - 15:30h)

Quants concerts hi haurà per dia?

Cada dia (6,7 i 13,14 de juny) hi haurà un únic concert d’una de les 4 bandes del festival.

Hi haurà interacció en directe?
Com podrem participar des de casa?

Sí! Volem donar-li el valor que té que veieu el concert en directe. Així que compartirem moltes coses, els nervis, els balls, les cançons,… a través de les xarxes socials de cada grup. I haureu d’estar molt atents perquè a través d’aquestes xarxes, us proposarem diferents coses per poder-vos sentir ben a prop tot i la distància!

Què puc veure amb l’entrada? És un abonament únic?

Només existeix una modalitat d’entrada, un abonament familiar únic amb un preu de 20€. Amb aquest abonament tindràs accés als 4 concerts en directe i també durant les següents 24h de l’emissió.

En quina plataforma podré veure els concerts?

Al comprar l’abonament t’hauràs de registrar a la plataforma Ticket Concerts que et generarà un usuari i contrasenya. Podràs veure els concerts a través del seu web o les seves aplicacions disponibles a Google Play, Apple App Store Samsung Smart TV, Apple TV, Chromecast (via web) i FireTv (via web).

EPuc veure el concert des de qualsevol part del món?

No hi ha cap mena de limitació territorial del streaming, el concert estarà disponible on-line a qualsevol indret del planeta. Això sí, vigila amb el canvi horari!

Un cop hagi comprat l'entrada, com puc veure el concert?

Tan sols hauràs d'accedir a les plataformes que ofereix Ticket Concert amb el teu usuari i contrasenya i un cop a dins podràs visualitzar el concert. 

UEF_WEB_POTfooter.png
UEF_WEB_RPXfooter.png
UEF_WEB_XIULAfooter.png
UEF_WEB_DAMARISfooter.png
ticketconcerts-logo-rojo.png
UEF_WEB_GIRONAfooter.png
UEF_WEB_AUDITORIfooter.png
  • Negro del icono de Instagram
  • Negro Facebook Icono
  • Negro Twitter Icono