és una iniciativa dirigida per quatre dels grups més actius de la música familiar a Catalunya: Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Reggae per Xics i Xiula.
Les ganes de tornar a pujar als escenaris han fet que muntem aquest festival, per oferir-vos un contingut musical de qualitat mentre no ens puguem tornar a veure a les places, teatres i auditoris del país.
A més, formant part del festival, doneu suport econòmic a músics, tècnics, muntadors i aquells que formen part del món de la música.

 

Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Reggae per Xics i Xiula us oferirem quatre concerts els dies 6, 7, 13 i 14 de juny que s'emetran en directe per streaming des de l'Auditori de Girona a les 18h i estaran disponibles pel seu visionat online durant les següents 24h.

Us esperem per ballar des del sofà de casa! I recordeu,

podeu anar amb sabatilles, descalços o com vulgueu!

 

Dissabte 6 de Juny, 18h.

El POT

PETIT

 

El Pot Petit és un grup de música, de creació i de producció artística per a públic familiar, amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector. A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produeixen espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. La popularitat d’El Pot Petit entre els infants es pot resumir amb 70 milions de visualitzacions al youtube dels seus vídeos i els més de 1000 concerts que han realitzat fins ara. A l’espectacle s’hi reflexen les aventures de la Jana i en Pau acompanyats de la Melmelada Band. Nous personatges, vells coneguts i molta música. Un concert màgic i participatiu amb nou músics a l’escenari, titelles i teatre per gaudir en família!

 

Diumenge 7 de Juny, 18h.

REGGAE

PER XICS

Reggae per Xics neix de la mà de The Penguins, una banda de 10 músics amb una proposta on música, humor i pedagogia es donen de la mà per a fer que un concert de Reggae per Xics esdevingui una experiència inoblidable per totes les edats. Amb “Ballant damunt la lluna” The Penguins / Reggae per Xics ens presenten el seu espectacle més personal i teatralitzat. Partint de l’estació espacial “Kingston“ i amb l’ajuda del coet RPX-4 visitaran diversos planetes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel.lar ple de música i diversió. Una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles.

 

Dissabte 13 de Juny, 18h.

XIULA

Xiula és una experiència única d’animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, animen a tot tipus de públic. I tot amb una mirada farandulera però professional, treballant amb continguts crítics i esperit catxondo. Estan molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la societat. Amb Verdura i peixPolls han aconseguit posicionar-se com a un dels referents de la música familiar tot i que també son famosos entre el públic no tan jove. Amb aquest concert presentaran l’espectacle Dintrissim live amb novetats com Em quedo a casa la cançó del confinament. 

 

Diumenge 14 de Juny, 18h.

DÀMARIS

GELABERT

Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils és una de les referents amb cançons que es canten cada dia dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. El seu canal de YouTube ja supera els 2.000.000 de subscriptors, el videoclip Els mosquits és el gran èxit, amb 311 milions de visualitzacions. Presenta l’espectacle Mou el cos, un concert que contagia optimisme i que convida a tothom (no només als més petits) a moure's des del minut zero, amb les cançons més conegudes de la Dàmaris i amb la incorporació de dues noves veus, en Julen Gerrikabeitia i la Laia Martinez. Una proposta que ens recorda la importància de la música i els seus efectes positius: ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per viure plegats.
Tothom a moure el cos! 

UEF_WEB_POTfooter.png
UEF_WEB_RPXfooter.png
UEF_WEB_XIULAfooter.png
UEF_WEB_DAMARISfooter.png
ticketconcerts-logo-rojo.png
UEF_WEB_GIRONAfooter.png
UEF_WEB_AUDITORIfooter.png
  • Negro del icono de Instagram
  • Negro Facebook Icono
  • Negro Twitter Icono